ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

 
   

 
 
 
                                           СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА         
                                                 ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
    XLVІІ сесія VIII скликання
 
РІШЕННЯ
     
.07.2024 м. Сокаль                             №
 
Про присвоєння звання «Почесний
громадянин Сокальської міської
територіальної громади» (посмертно)
 
          Керуючись статтями 25,26,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням сесії Сокальської міської ради від 26.08.2022р. №845 «Про затвердження Положення «Про присвоєння звання почесний громадянин Сокальської міської територіальної громади» (зі змінами) враховуючи клопотання депутатської групи «Сокальщина» в Сокальській міській раді від 17.04.2024р. №15, висновок постійної комісії Сокальської міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності та правопорядку, захисту прав та свобод громадян, інформаційної політики та з метою вшанування громадян, які внесли значний особистий внесок у становлення та розбудову незалежності Української держави, зокрема Сокальської міської територіальної громади, Сокальська міська рада, –
 
В И Р І Ш И ЛА:
 
  1. Присвоїти звання «Почесний громадянин Сокальської міської територіальної громади» (посмертно) ХМАРІ Степану Ільковичу (12.10.1937р.н.)
  2. Вручити близьким родичам-спадкоємцям ХМАРИ С.І., нагрудний знак, посвідчення.
  3. Секретарю ради Ігорю СИДОРУ розмістити повідомлення про присвоєння Звання ХМАРІ Степану Ільковичу на офіційному веб-сайті Сокальської міської ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Сокальської міської ради з  питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності  та правопорядку, захисту прав та свобод громадян, інформаційної  політики.
 
Міський голова                             Сергій КАСЯН