ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Касян Сергій Васильович

Доповідач:

Касян Сергій Васильович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

12.07.2024

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про затвердження порядку денного чергової XLVІІ  сесії Сокальської       міської ради Львівської області VІІІ скликання

     
 

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XLVІІ  сесія VIІІ скликання
РІШЕННЯ
     
.07.2024р. м. Сокаль              №
 
     
Про затвердження порядку денного
чергової XLVІІ  сесії Сокальської       міської ради Львівської області VІІІ скликання
 
   
Відповідно до статті 25  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Сокальської міської ради  Львівської області VІІІ скликання,  міська рада,
 
В И Р І Ш И Л А:
       Затвердити для розгляду на черговій XLVІІ сесії Сокальської міської ради VIII скликання такий порядок денний:
 
Назва рішення Доповідач
Про затвердження порядку денного XLVІІ сесії Сокальської міської ради VIII скликання Касян С.В.,
Сидор І.П.
Про скасування рішення виконавчого комітету Сокальської міської ради №204 від 31.05.2024 року» Грицишин О.В.
Про звіт про роботу дільничних офіцерів поліції відділення поліції №2 Червоноградського РВП ГУНП у Львівській області Лобода В.О.
Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2025 рік         Ковальчук В.В.,
Миколайчук Л.Я.
Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2025 рік Ковальчук В.В.
Про затвердження графіку роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Сокальської міської ради Львівської області   Ваврів С.А.
Про присвоєння звання «Почесний громадянин Сокальської міської територіальної громади» (посмертно) Огінський В.Б.
Про перепрофілювання (зміну типу) та перейменування
Ульвівської гімназії Сокальської міської ради Львівської області та затвердження статуту в новій редакції
Ковалишин Л.Б.
Про перепрофілювання (зміну типу) та перейменування Матівської гімназії Сокальської міської ради Львівської області та затвердження статуту в новій редакції Ковалишин Л.Б.
Про перепрофілювання (зміну типу) та перейменування
Телязької гімназії Сокальської міської ради Львівської області та затвердження статуту в новій редакції
Ковалишин Л.Б.
Про затвердження технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам у власність
Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки Миколайчук Л.Я.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної частки (паю) у натурі (на місцевості)  Миколайчук Л.Я.
Про внесення змін у Програму розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Сокальської міської територіальної громади  на  2023-2025 роки Миколайчук Л.Я.
Про включення до переліку земельної ділянки для підготовки Лотів для продажу її на земельних торгах у формі електронного  аукціону та надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку Миколайчук Л.Я.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ 3002 НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА ЛЬВІВСЬКО-СОКАЛЬСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ) ПАРАФІЇ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ В СЕЛІ ШПИКОЛОСИ СОКАЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» по вул. Зелена, 12 в с. Шпиколоси Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду в с. Княже, вул. Сокальська, 27а Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення з подальшою передачею в оренду гр. Кундик І.Ф. Миколайчук Л.Я.
Про зменшення відсоткової ставки орендної плати за орендовану земельну ділянку гр. Шмигельському В.І. в с. Старгород,
вул. Полянка, 17 Червоноградського району Львівської області     
Миколайчук Л.Я.
Про встановлення орендної плати за земельну ділянку в с. Скоморохи Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про надання згоди на передачу в суборенду земельної ділянки для ведення фермерського господарства на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про поновлення договору оренди землі в м. Сокаль, вул. Тартаківська, 7 Червоноградського району Львівської області, гр. Тарапата А.І. Миколайчук Л.Я.
Про поновлення договору оренди землі в м. Сокаль, вул. Шашкевича Червоноградського району Львівської області, гр. Морис Н.В. Миколайчук Л.Я.
Про поновлення договору оренди землі в м. Сокаль, вул. Героїв УПА Червоноградського району Львівської області, гр. Ковальчук Л.І. Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється та  проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки  в с.Завишень  Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в
натурі (на місцевості) по вул. Мазепи,  смт. Жвирка Червоноградського району Львівської області
Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на виготовлення звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Зелена, 15 в с. Фусів Червоноградського району Львівської області, гр. Мельник Д.М. Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу ПП «Західний Буг» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області з подальшою передачею в оренду (КОАТУУ 4624886900) Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу ПП «Західний Буг» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області з подальшою передачею в оренду (КОАТУУ 4624885500) Миколайчук Л.Я.
Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду в с. Ромош, вул. Зелена, буд.1а, поз.1 Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду в с. Ромош, вул. Зелена, буд.1а, поз.2 Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду в с. Ромош, вул. Зелена, буд. 1б Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про виготовлення детального плану  території по зміні цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єктів торгівлі та придорожнього обслуговування по  вулиці Мазепи, 2 в селищі Жвирка Червоноградського району Львівської області Єзерський М.П.
Про виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельних ділянок для розміщення зеленої зони, будівництва та обслуговування індивідуальних житлових будинків, об’єктів торгівлі і громадського обслуговування по  вул. Чорновола в м. Сокаль Червоноградського району Львівської області Єзерський М.П.
Про виготовлення Проєкту внесення змін до  містобудівної документації «Детальний план  території частини господарського двору (територія колишньої ремонтно-тракторної бригади) в  межах                  с.Савчин по вул.Шептицького»  Червоноградського району  Львівської області Єзерський М.П.
Про затвердження Проєкту внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території в м. Сокаль по вул. Шептицького в районі будинків № 53-61 на території
Сокальської  міської  ради Червоноградського району»
Єзерський М.П.
Про розгляд депутатських заяв, запитів, звернень. Сидор І.П.
Різне  
 
 
 
 
 
Міський голова                                                                      Сергій КАСЯН