ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

Проект рішення на чергову сесію Сокальської  міської ради 11.07.2024 року
 
«Про виконання рішення тимчасової контрольної комісії з питань вивчення економічної обґрунтованості  зміни тарифів на послуги централізованого водопостачання, централізованого  водовідведення та очистку стоків по  МКП «Сокальводоканал».
 
Керуючись статями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи протокольне ріщення тимчасової контрольної комісії з питань вивчення економічної обґрунтованості, зміни тарифів на послуги централізованого водопостачання, централізованого  водовідведення та очистку стоків по  МКП «Сокальводоканал» від 05.07.2024 року, Сокальська міська рада, -
 
ВИРІШИЛА:
1.Зобов’язати директора МКП «Сокальводоканал» І.Лащука скасувати наказ №69 від 31.05.2024 року «Про введення в дію плати за абонентське обслуговування».
2. Зобов’язати МКП «Сокальводоканал» провести перерахунок необґрунтовано нарахованих платежів за абонентське обслуговування з централізованого водопостачання та водовідведення абонентам МКП «Сокальводоканал» за червень 2024 року.
3.Міському голові С.Касяну організувати проведення громадських слухань щодо встановлення плати за абонентське обслуговування послуг з централізованого водопостачання та водовідведення для МКП «Сокальводоканал».
4.Відділу організаційного забезпечення ради Сокальської міської ради оприлюднити дане рішення на офіційному сайті та в соціальних мережах Сокальської міської ради.
5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів О.Олійника. 
 
Міський голова                                                                                                     Сергій  КАСЯН
 
Автор проекту:   голова ТКК,
депутат Сокальської міської ради                                                                       Віктор  БАЛАНЮК