ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХLVІІІ сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
             .08.2024          м. Сокаль            №
     
Про передачу в оренду гр. Казмірчук М.М. земельної ділянки площею 0,0129 га на
пл. Січових Стрільців, 16а в м. Сокаль Червоноградського району Львівської області
 
   























ПРОЕКТ
 
        Керуючись статтями 12, 22, 93, 125, 126, ч. 2 ст. 134 Земельного Кодексу України, ст.26 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про землеустрій», враховуючи рішення ХІІІ сесії VI скликання Сокальської міської ради № 93 від 23.02.2012 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування магазину з добудовою та надбудовою другого поверху та надання земельної ділянки в оренду в м. Сокалі на пл. Січ. Стрільців, 16а Загірському Михайлу Івановичу», Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, розглянувши заяву гр. Казмірчук М.М., беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва, міська рада, -      
В И Р І Ш И Л А :
1. Передати в оренду гр. Казмірчук Мирослава Миронівна земельну ділянку площею 0,0129га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код КВЦПЗ - 03.15) кадастровий номер ділянки 4624810100:01:009:0381 на пл. Січових Стрільців, 16а в м. Сокаль Червоноградського району Львівської області терміном на 10 років. Встановити розмір орендної плати 12 % від нормативної грошової оцінки землі.
2. Уповноважити міського голову від імені ради укласти договір оренди землі на вищевказану земельну ділянку.
3. Гр. Казмірчук Мирослава Миронівна забезпечити державну реєстрацiю речових прав на нерухоме майно на вищевказану земельну ділянку.
4. Гр. Казмірчук Мирослава Миронівна в п’ятиденний термiн з дня державної реєстрацiї договору оренди землі подати його копiю до територіального органу Державної податкової служби України.
5. Гр. Казмірчук Мирослава Миронівна приступити до використання земельної ділянки після оформлення речового права на нерухоме майно (земельну ділянку).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.
 
Міський голова                                                                           Сергій КАСЯН