ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Миколайчук Любомир Ярославович

Доповідач:

Миколайчук Любомир Ярославович

Підготував:

Відділ земельних ресурсів та екології

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

13.08.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про зменшення відсоткової ставки орендної плати за орендовану земельну ділянку гр. Шмигельському В.І. в с. Старгород, вул. Полянка, 17 Червоноградського району Львівської області    

ПРОЕКТ


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХLVІII сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
.08.2024 м. Сокаль №_____
     
Про зменшення відсоткової ставки орендної плати за орендовану земельну ділянку
гр. Шмигельському В.І. в с. Старгород,
вул. Полянка, 17 Червоноградського району Львівської області     
 
   
 
 
                  





















Керуючись статтею 12 Земельного Кодексу України, Закону України «Про оренду землі», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. Шмигельського В.І. від 05.08.2024 року, договір оренди землі від 30.11.2023 року, беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва, міська рада, -
              
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Встановити гр. Шмигельський Володимир Іванович розмір орендної плати за орендовану земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 0,0905 га за кадастровим номером 4624887800:25:001:0002 за цільовим призначенням – 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Старгород, вул. Полянка, 17 Червоноградського району Львівської області зменшивши відсоткову ставку з 12 % на 3 % від нормативної грошової оцінки землі, за згодою сторін.
2. Уповноважити міського голову від імені ради укласти додаткову угоду до договору оренди землі на вищевказану земельну ділянку.
3. Гр. Шмигельський Володимир Іванович укласти додаткову угоду до договору оренди землі та забезпечити її державну реєстрацiю.
4. Гр. Шмигельський Володимир Іванович  в п’ятиденний термiн з дня державної реєстрацiї додаткової угоди до договору оренди подати її копiї до територіального органу Державної податкової служби України.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.
 
 
 
 
 
Міський голова                                                                     Сергій КАСЯН