ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

       


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XLVIІІ сесія VIІІ скликання
РІШЕННЯ
.08.2024 м. Сокаль №
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення з подальшою передачею в оренду фермерському господарству «Золота Нива+»

ПРОЕКТ
                  Керуючись статтями 12, 93, 122, 123, 124, ч. 2 ст. 134 Земельного Кодексу України, Законом України "Про оренду землі", статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання фермерського господарства «Золота Нива+», проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, детальний план території, Витяг з містобудівної документації від 21.03.2024 року № 13-МБД/2024, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва, міська рада, -
               
В И Р І Ш И Л А :
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення (код згідно КВЦПЗ – 01.13) площею 2,7350 га, кадастровий номер земельної ділянки 4624883100:13:000:0323 в с. Трудолюбівка,                           вул. Шкільна, Червоноградського району Львівської області.
2. Передати в оренду фермерському господарству «Золота Нива+» земельну ділянку площею 2,7350 га, кадастровий номер земельної ділянки 4624883100:13:000:0323 в с. Трудолюбівка,                           вул. Шкільна, Червоноградського району Львівської області строком на 49 років. Встановити розмір орендної плати 12 % від нормативної грошової оцінки землі.
3. Уповноважити міського голову від імені ради укласти договір оренди землі на вищевказану земельну ділянку.
4. Фермерському господарству «Золота Нива+» забезпечити державну реєстрацiю речових прав на нерухоме майно на вищевказану земельну ділянку.
5. Фермерському господарству «Золота Нива+» в п’ятиденний термiн з дня державної реєстрацiї договору оренди подати його копiю до територіального органу Державної податкової служби України.
6. Фермерському господарству «Золота Нива+» приступити до використання земельної ділянки після оформлення речового права на нерухоме майно (земельну ділянку).
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.

Міський голова                                                                            Сергій КАСЯН