ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Миколайчук Любомир Ярославович

Доповідач:

Миколайчук Любомир Ярославович

Підготував:

Відділ земельних ресурсів та екології

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

13.08.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Круглій Ю.М.  по вул.Шашкевича, 77А м.Сокаль Червоноградського району Львівської області

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХLVIII сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
.08.2024 м. Сокаль
     
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Круглій Ю.М.  по вул.Шашкевича, 77А м.Сокаль Червоноградського району Львівської області    






















ПРОЕКТ
 
                         
                          Керуючись статтями  12, 20, 40, 79-1, 122, 125, Земельного Кодексу України, Законом України «Про землеустрій», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове якої змінюється, заяву гр. Круглій Ю.М., Витяг з Державного реєстру речових прав, беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань  агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва, міська рада, -
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги (код КВЦПЗ 03.03) на цільове призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) по вул.Шашкевича, 77А м.Сокаль Червоноградського району Львівської області, площею 0,0469 га кадастровий номер ділянки 4624810100:01:008:0464 гр. Круглій Юрій Михайлович.
2. Перевести земельну ділянку з цільове призначення – за кодом КВЦПЗ – 03.03 для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги в цільове призначення – за кодом КВЦПЗ – 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
3. Громадянину Круглій Юрій Михайлович забезпечити внесення змін коду виду цільового призначення земельної ділянки 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) до Державного земельного кадастру.
4. Дотримуватись встановленого правового обмеження для охоронних зон інженерних мереж та інших споруд, розміщених на земельній ділянці та суміжних територіях і забезпечити доступ для їх обслуговування відповідним інженерним службам.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.
 
 
Міський голова                                                                           Сергій КАСЯН