ПРОЄКТ РІШЕННЯ №


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХLVІІІ сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
.08.2024 м. Сокаль
     
Про надання згоди на передачу в суборенду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області    
 
 
 
           






















  Керуючись ст. 12, п. 6 ст. 93 Земельного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.8 Закону України «Про оренду землі», розглянувши заяву гр. Поспіх О.І. та ФГ ХОМЯК С.М., беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва, міська рада, -
 
      В И Р І Ш И Л А : 
 
1. Дати згоду гр. Поспіх Ольга Іванівна на передачу в суборенду земельної ділянки площею 9,3412 га за кадастровим номером 4624886400:04:000:0500 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01) на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області ФГ ХОМЯК С.М. – в межах умов та на строк дії основного договору землі, укладеного між Сокальською міською радою та гр. Поспіх Ольга Іванівна.
2. Орендарю забезпечити державну реєстрацію договору суборенди земельної ділянки площею 9,3412 га за кадастровим номером 4624886400:04:000:0500 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01) на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.
 
 
 
Міський  голова                                                                   Сергій КАСЯН