ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

     


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XLІХ  сесія VIІІ скликання
РІШЕННЯ
     
09.2024р. м. Сокаль              №
 
     
Про затвердження порядку денного позачергової XLІХ  сесії Сокальської       міської ради Львівської області VІІІ скликання
 
   
Відповідно до статті 25  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Сокальської міської ради  Львівської області VІІІ скликання,  міська рада,
 
В И Р І Ш И Л А:
       Затвердити для розгляду на позачерговій XLІХ сесії Сокальської міської ради VIII скликання такий порядок денний:
Назва рішення Доповідач
Про затвердження порядку денного позачергової XLІХ сесії Сокальської міської ради VIII скликання Касян С.В.,
Сидор І.П.
Про виконання бюджету Сокальської міської територіальної громади
за І півріччя 2024 року
Ковальчук В.В.
Про затвердження Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Пасько М.М.
Про затвердження Програми покращення стану матеріально-технічного забезпечення батальйону поліції особливого призначення «Корпус оперативно-раптової дії» (стрілецький) ГУНП у Львівській області на 2024 рік Сидор І.П.
Про затвердження Програми підтримки об’єктів комунальної власності в Сокальській міській територіальній громаді на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у рішення сесії Сокальської міської ради від 12.03.2021р. № 140 «Про внесення змін у склад засновників, зміну назви комунального закладу «Фізкультурно-спортивний комплекс «Сокіл»» Сокальської міської ради Львівської області, затвердження та реєстрація Статуту в новій редакції». Пограничний В.І.
Про внесення змін до показників бюджету Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Ковальчук В.В.
Про внесення змін у Програму підтримки заходів мобілізації Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Пасько М.М.
Про внесення змін у Програму сприяння матеріально-технічного забезпечення військових частин Міністерства оборони України та Міністерства внутрішніх справ України на 2024 рік Пасько М.М.
Про внесення змін у Програму підтримки та розвитку установ
охорони здоров’я у КНП «Сокальська РЛ» на 2022-2025 роки
Швед Р.Т.
Про внесення змін у Програму забезпечення медикаментами та
виробами медичного призначення пільгової категорії населення
у Сокальській міській територіальній громаді  на 2022-2025 роки
Швед Р.Т.
Про внесення змін у Програму розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Сокальської міської територіальної громади на 2023-2025 роки Миколайчук Л.Я.
Про внесення змін у Програму підтримки творчої діяльності аматорських колективів Сокальської міської територіальної громади у 2022-2025 роках Кіселик Н.В.
Про внесення змін у Програму пропагування Сокальського краю на території України та за кордоном: культурний розвиток Сокальського краю у 2022-2025 роках Кіселик Н.В.
Про внесення змін у Програму Національно-патріотичного, військово-спортивного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних силах України на 2021– 2025 роки Ковалишин Л.Б.
Про внесення змін у Програму підтримки розвитку пріоритетних видів спорту у Сокальській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки Ковалишин Л.Б.
Про внесення змін у Програму компенсації проїзду окремих категорій громадян в автомобільному транспорті Сокальської міської територіальної громади на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян на залізничному транспорті у Сокальській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму фінансової підтримки Благодійної організації Благодійного фонду «Карітас» – Сокаль на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму соціального захисту окремих категорій населення Сокальської міської територіальної громади на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму охорони навколишнього природного середовища в Сокальській міській територіальній громаді на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму розвитку та утримання вулично-дорожньої мережі на території Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму благоустрою в Сокальській міській  територіальній громаді на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму фінансової підтримки та зміцнення матеріально-технічної бази комунальних підприємств в Сокальській міській територіальній громаді на 2024-2025 роки Олійник О.Р.
Про встановлення розміру плати та пільг за навчання у Комунальному закладі «Сокальська   дитяча школа мистецтв імені Віктора Матюка»  Сокальської міської ради Львівської області на 2024-2025 навчальний рік Думанська О.О.
Про розгляд депутатських заяв, запитів, звернень. Сидор І.П.
Різне  
 
Міський голова                                                                      Сергій КАСЯН