ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Касян Сергій Васильович

Доповідач:

Касян Сергій Васильович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.09.2024

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про затвердження порядку денного позачергової XLІХ  сесії Сокальської       міської ради Львівської області VІІІ скликання

     

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XLІХ  сесія VIІІ скликання
РІШЕННЯ
     
09.2024р. м. Сокаль              №
 
     
Про затвердження порядку денного позачергової XLІХ  сесії Сокальської       міської ради Львівської області VІІІ скликання
 
   
Відповідно до статті 25  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Сокальської міської ради  Львівської області VІІІ скликання,  міська рада,
 
В И Р І Ш И Л А:
       Затвердити для розгляду на позачерговій XLІХ сесії Сокальської міської ради VIII скликання такий порядок денний:
Назва рішення Доповідач
Про затвердження порядку денного позачергової XLІХ сесії Сокальської міської ради VIII скликання Касян С.В.,
Сидор І.П.
Про виконання бюджету Сокальської міської територіальної громади
за І півріччя 2024 року
Ковальчук В.В.
Про затвердження Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Пасько М.М.
Про затвердження Програми покращення стану матеріально-технічного забезпечення батальйону поліції особливого призначення «Корпус оперативно-раптової дії» (стрілецький) ГУНП у Львівській області на 2024 рік Сидор І.П.
Про затвердження Програми підтримки об’єктів комунальної власності в Сокальській міській територіальній громаді на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у рішення сесії Сокальської міської ради від 12.03.2021р. № 140 «Про внесення змін у склад засновників, зміну назви комунального закладу «Фізкультурно-спортивний комплекс «Сокіл»» Сокальської міської ради Львівської області, затвердження та реєстрація Статуту в новій редакції». Пограничний В.І.
Про внесення змін до показників бюджету Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Ковальчук В.В.
Про внесення змін у Програму підтримки заходів мобілізації Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Пасько М.М.
Про внесення змін у Програму сприяння матеріально-технічного забезпечення військових частин Міністерства оборони України та Міністерства внутрішніх справ України на 2024 рік Пасько М.М.
Про внесення змін у Програму підтримки та розвитку установ
охорони здоров’я у КНП «Сокальська РЛ» на 2022-2025 роки
Швед Р.Т.
Про внесення змін у Програму забезпечення медикаментами та
виробами медичного призначення пільгової категорії населення
у Сокальській міській територіальній громаді  на 2022-2025 роки
Швед Р.Т.
Про внесення змін у Програму розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Сокальської міської територіальної громади на 2023-2025 роки Миколайчук Л.Я.
Про внесення змін у Програму підтримки творчої діяльності аматорських колективів Сокальської міської територіальної громади у 2022-2025 роках Кіселик Н.В.
Про внесення змін у Програму пропагування Сокальського краю на території України та за кордоном: культурний розвиток Сокальського краю у 2022-2025 роках Кіселик Н.В.
Про внесення змін у Програму Національно-патріотичного, військово-спортивного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних силах України на 2021– 2025 роки Ковалишин Л.Б.
Про внесення змін у Програму підтримки розвитку пріоритетних видів спорту у Сокальській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки Ковалишин Л.Б.
Про внесення змін у Програму компенсації проїзду окремих категорій громадян в автомобільному транспорті Сокальської міської територіальної громади на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян на залізничному транспорті у Сокальській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму фінансової підтримки Благодійної організації Благодійного фонду «Карітас» – Сокаль на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму соціального захисту окремих категорій населення Сокальської міської територіальної громади на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму охорони навколишнього природного середовища в Сокальській міській територіальній громаді на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму розвитку та утримання вулично-дорожньої мережі на території Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму благоустрою в Сокальській міській  територіальній громаді на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму фінансової підтримки та зміцнення матеріально-технічної бази комунальних підприємств в Сокальській міській територіальній громаді на 2024-2025 роки Олійник О.Р.
Про встановлення розміру плати та пільг за навчання у Комунальному закладі «Сокальська   дитяча школа мистецтв імені Віктора Матюка»  Сокальської міської ради Львівської області на 2024-2025 навчальний рік Думанська О.О.
Про розгляд депутатських заяв, запитів, звернень. Сидор І.П.
Різне  
 
Міський голова                                                                      Сергій КАСЯН