ПРОЄКТ РІШЕННЯ №


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 L сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
 

   
.2024 м. Сокаль №_____  
       
Про затвердження містобудівної документації   «Детальний план території в межах вулиць Львівська та Київська в с. Комарів Червоноградського району Львівської області» та надання дозволу на  виготовлення проєкту землеустрою
 
   
 


























проєкт                                                                                     
Керуючись ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,                     ст. 16,17,20,21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 12 Закону України «Про основи містобудування», Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926, розглянувши «Детальний план території в межах вулиць Львівська та Київська в с. Комарів Червоноградського району Львівської області», виготовлений ТзОВ «Центр планування території», заяву РО «Релігійна громада Львівської єпархії Української православної церкви Парафії Покрови Пресвятої Богородиці с.Комарів Червоноградського району Львівської області» від 30.08.2024р. (за вх. № 3768/02-35 від 30.08.2024р.), взявши до уваги Протокол громадських слухань від 26.07.2024р. та протокол депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території, інфраструктури, архітектури та будівництва, міська рада, -
 
            В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити  містобудівну документацію «Детальний план  території в межах вулиць Львівська та Київська в с. Комарів Червоноградського району Львівської області», що додається.
  2. Надати дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій площею 0.33 га.
  3. Секретарю ради Сокальської міської ради забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному веб-сайті Сокальської міської ради в 10-денний термін з дня його прийняття.
 
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Олійника О.Р.
 
 
 Міський голова                                                                                 Сергій КАСЯН