ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Єзерський Мирослав Павлович

Доповідач:

Єзерський Мирослав Павлович

Статус:

Новий проект

Дата:

19.09.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про затвердження містобудівної документації   «Детальний план території частини господарського двору по вул. Шевченка в с. Хоробрів Червоноградського району Львівської області (ІІ-а черга)»


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
L  сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 
 

   
.2024 м. Сокаль №_____  
       
Про затвердження містобудівної документації   «Детальний план території частини господарського двору по вул. Шевченка в с. Хоробрів Червоноградського району Львівської області (ІІ-а черга)»
 
   
 

























проєкт                                                                                     
Керуючись ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,                     ст. 16, 17, 20, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 12 Закону України «Про основи містобудування», Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926, розглянувши «Детальний план території частини господарського двору по вул. Шевченка в с. Хоробрів Червоноградського району Львівської області (ІІ-а черга)», виготовлений ФОП Дідик Ігор Євгенович, взявши до уваги Протокол громадських слухань та Звіту СЕО попередньо зазначеної документації від 11.07.2024 р., протокол засідання архітектурно – містобудівної ради № 3/2024 при відділі архітектури та містобудування Сокальської міської ради Львівської області від 16.09.2024 р. та протокол депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території, інфраструктури, архітектури та будівництва, міська рада, -
 
            В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити  містобудівну документацію «Детальний план  території частини господарського двору по вул. Шевченка в с. Хоробрів Червоноградського району Львівської області (ІІ-а черга)», що додається.
  2. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки кадастровим номером 4624885700:10:000:0276 площею 22.3360га в с.Хоробрів Червоноградського району Львівської області відповідно до містобудівної документації.
  3. Секретарю ради Сокальської міської ради забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному веб-сайті Сокальської міської ради в 10-денний термін з дня його прийняття.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Олійника О.Р.
 
 
 Міський голова                                                                                 Сергій КАСЯН