ПРОЄКТ РІШЕННЯ №


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
L сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
02.10.2024 м. Сокаль                 №
 
     
Про затвердження порядку денного
L сесії VІІІ скликання Сокальської міської ради Львівської області
 
 
   
         Відповідно до статті 25  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Сокальської міської ради  Львівської області VІІІ скликання,  міська рада,
 
В И Р І Ш И Л А:
       Затвердити для розгляду на L сесії VIII скликання Сокальської міської ради  такий порядок денний:
Назва рішення Доповідач
1. Про затвердження порядку денного L сесії VIII скликання Сокальської міської ради Касян С.В.
Сидор І.П.
2. Про виготовлення детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів придорожнього обслуговування по вул.Б.Хмельницького в селищі Жвирка Червоноградського району Львівської області Єзерський М.П.
3. Про виготовлення Проєкту внесення змін до містобудівної документації «Детальний план  території для реконструкції колишнього Господарського двору в с. Ульвівок на вул.Над Бугом» Червоноградського району Львівської області Єзерський М.П.
4. Про затвердження містобудівної документації   «Детальний план території в межах вулиць Львівська та Київська в с. Комарів Червоноградського району Львівської області» та надання дозволу на  виготовлення проєкту землеустрою Єзерський М.П.
5. Про затвердження містобудівної документації   «Детальний план території з метою зміни цільового призначення земельних ділянок для будівництва та обслуговування вітрової електростанції на території Сокальської територіальної громади Червоноградського району Львівської області» Єзерський М.П.
6. Про затвердження містобудівної документації   «Детальний план території частини господарського двору по вул. Шевченка в с. Хоробрів Червоноградського району Львівської області (ІІ-а черга)» Єзерський М.П.
7. Про виготовлення детального плану території частини колишнього господарського двору  по вул.Зелена в с.Стенятин Червоноградського району Львівської області (за межами населеного пункту)             
           
Єзерський М.П.
8. Про виготовлення Проєкту внесення змін до містобудівної документації  «Детальний план території  господарського двору по вул. Л.Українки в с.Забужжя (ІІ-га черга)» Червоноградського району Львівської області Єзерський М.П.
9. Про виготовлення детального плану  території з метою визначення параметрів земельної ділянки для розташування об’єкта альтернативної енергетики в районі вулиць Українська та Св. Петра і Павла  в м.Сокаль Червоноградського району Львівської області Єзерський М.П.
10. Про внесення змін в рішення сесії Сокальської міської ради Львівської області від 03.03.2021р. №111 Єзерський М.П.
11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам у власність Миколайчук Л.Я.
12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) Миколайчук Л.Я.
13. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу їх на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку Миколайчук Л.Я.
14. Про внесення змін в рішення VІІІ сесії ІІ скликання Лучицької сільської ради Сокальського району Львівської області від 8 травня 1997 року Миколайчук Л.Я.
15. Про внесення змін в рішення сесії Сокальської міської ради № 1161 від 09.08.2023 р. Миколайчук Л.Я.
16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення з подальшою передачею в оренду гр. Дем'янович М.М. Миколайчук Л.Я.
17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Cокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області та передачу в оренду ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ ВЕКЛИНА МИХАЙЛА ТИМОФІЙОВИЧА (КОАТУУ 4624885700) Миколайчук Л.Я.
18. Про надання дозволу ПАТ «Львівобленерго» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право земельного сервітуту Миколайчук Л.Я.
19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з подальшою передачею в оренду ПАТ «Львівобленерго» Миколайчук Л.Я.
20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з подальшою передачею в оренду Сокальське споживче товариство Миколайчук Л.Я.
21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду в          с. Суховоля, вул. Героїв України Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду в          с. Тартаків, вул. Шептицького, 23є Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду в         с. Забужжя, вул. Лесі Українки, 1і Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду в          с. Свитазів, вул. Замлинська, 20 Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок 7 Прикордонному карпатському загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України №2144 на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки КНП «Сокальська районна лікарня» Сокальської міської ради Львівської області по вул. Підкови, 4 в м. Сокаль Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки за межами населеного пункту села Зубків на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки за межами населеного пункту села Опільсько на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
29. Про надання дозволу ТзОВ «Перв’ятичі-Агроком» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області з подальшою передачею в оренду (КОАТУУ 4624884400) Миколайчук Л.Я.
30. Про поновлення договору оренди землі в м. Сокаль, вул. Тартаківська, Червоноградського району Львівської області, гр. Гук І.В. Миколайчук Л.Я.
31. Про поновлення договору оренди землі в м. Сокаль, вул. Тартаківська Червоноградського району Львівської області, гр. Лановой В.М. Миколайчук Л.Я.
32. Про поновлення договору оренди землі гр.Шевчук Марія Миколаївна Миколайчук Л.Я.
33. Про поновлення договору оренди землі ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «ГРАБОВОЇ І.П.» Миколайчук Л.Я.
34. Про продаж у власність земельної ділянки гр. Кушнір М.Й. Миколайчук Л.Я.
35. Про продаж у власність земельної ділянки гр. Олекса В.В. Миколайчук Л.Я.
36.. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, що розташовані на території Сокальської міської територіальної громади за межами населених пунктів та продаж права оренди на них на конкурентних  засадах (на земельних торгах у формі  електронного аукціону) окремими лотами Миколайчук Л.Я.
37. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку вартості земельної ділянки, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована по вул. Підкови-Яворницького в м. Сокаль Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624810100:01:004:0038, на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
38. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку вартості земельної ділянки, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована по вул. Стуса в м. Сокаль Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624810100:01:006:0323, на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
39. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку вартості земельної ділянки, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована по вул. Стуса в м. Сокаль Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624810100:01:006:0762, на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
40. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку вартості земельної ділянки, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована по вул. Чайковського в м. Сокаль Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624810100:01:006:0766, на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з подальшою передачею в оренду в         с. Свитазів Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
42. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам Миколайчук Л.Я.
43. Про розгляд депутатських запитів, заяв, звернень  
44. Різне  
 
Міський голова                                                                                   Сергій КАСЯН