ПРОЄКТ РІШЕННЯ №


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
LІ сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
.10.2024 м. Сокаль                 №
 
     
Про затвердження порядку денного
LІ сесії VІІІ скликання Сокальської міської ради Львівської області
 
   
         Відповідно до статті 25  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Сокальської міської ради  Львівської області VІІІ скликання,  міська рада,
 
В И Р І Ш И Л А:
 
       Затвердити для розгляду на LІ сесії VIII скликання Сокальської міської ради  такий порядок денний:
 
Назва рішення Доповідач
Про затвердження порядку денного LІ сесії VIII скликання Сокальської міської ради Касян С.В.
Сидор І.П.
Про затвердження Програми розвитку та підтримки пожежно-рятувальних підрозділів розташованих на території Сокальської міської територіальної громади в 2024 році Пасько М.М.
Про внесення змін до показників бюджету Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Ковальчук В.В.
Про внесення змін у Програму сприяння матеріально-технічного забезпечення військових частин Міністерства оборони України та Міністерства внутрішніх справ України на 2024 рік Пасько М.М.
Про внесення змін у Програму створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Пасько М.М.
Про внесення змін у Програму підтримки та розвитку установ охорони здоров’я у КНП "Сокальська РЛ" на 2022-2025 роки Швед Р.Т.
Про внесення змін у Програму забезпечення медикаментами та виробами медичного призначення пільгової категорії населення у Сокальській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки Швед Р.Т.
Про внесення змін у Програму соціального захисту окремих категорій населення Сокальської міської територіальної громади на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму компенсації проїзду окремих категорій громадян в автомобільному транспорті Сокальської міської територіальної громади на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму фінансової підтримки громадської організації Сокальської районної асоціації інвалідів на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму інформаційної обізнаності окремих категорій громадян Сокальської міської територіальної громади на 2021-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму благоустрою в Сокальській міській територіальній громаді на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму охорони навколишнього природного середовища громади Сокальської міської ради на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму розвитку та утримання вулично-дорожньої мережі на території Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму фінансової підтримки та зміцнення матеріально-технічної бази комунальних підприємств в Сокальській міській територіальній громаді на 2024-2025 роки Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму капітального будівництва та реконструкції об'єктів комунальної власності Сокальської міської ради Львівської області на 2022-2025 роки Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму підтримки розвитку пріоритетних видів спорту у Сокальській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки Ковалишин Л.Б.
Про внесення змін у Програму Національно-патріотичного, військово-спортивного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних силах України на 2021-2025 роки Ковалишин Л.Б.
Про затвердження статуту Романівської початкової школи
Сокальської міської ради Львівської області в новій редакції у зв’язку із ліквідацією структурного дошкільного підрозділу
Ковалишин Л.Б.
Про запровадження системи енергетичного менеджменту в бюджетній сфері Сокальської міської  територіальної громади Пасько М.М.
Про розгляд депутатських запитів, заяв, звернень  
Різне  
 
 
 
 
 
 
Міський голова                                                                                   Сергій КАСЯН