ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Касян Сергій Васильович

Доповідачі:

Сидор Ігор Петрович


Касян Сергій Васильович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

11.10.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про затвердження порядку денного LІ сесії VІІІ скликання Сокальської міської ради Львівської області


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
LІ сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
.10.2024 м. Сокаль                 №
 
     
Про затвердження порядку денного
LІ сесії VІІІ скликання Сокальської міської ради Львівської області
 
   
         Відповідно до статті 25  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Сокальської міської ради  Львівської області VІІІ скликання,  міська рада,
 
В И Р І Ш И Л А:
 
       Затвердити для розгляду на LІ сесії VIII скликання Сокальської міської ради  такий порядок денний:
 
Назва рішення Доповідач
Про затвердження порядку денного LІ сесії VIII скликання Сокальської міської ради Касян С.В.
Сидор І.П.
Про затвердження Програми розвитку та підтримки пожежно-рятувальних підрозділів розташованих на території Сокальської міської територіальної громади в 2024 році Пасько М.М.
Про внесення змін до показників бюджету Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Ковальчук В.В.
Про внесення змін у Програму сприяння матеріально-технічного забезпечення військових частин Міністерства оборони України та Міністерства внутрішніх справ України на 2024 рік Пасько М.М.
Про внесення змін у Програму створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Пасько М.М.
Про внесення змін у Програму підтримки та розвитку установ охорони здоров’я у КНП "Сокальська РЛ" на 2022-2025 роки Швед Р.Т.
Про внесення змін у Програму забезпечення медикаментами та виробами медичного призначення пільгової категорії населення у Сокальській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки Швед Р.Т.
Про внесення змін у Програму соціального захисту окремих категорій населення Сокальської міської територіальної громади на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму компенсації проїзду окремих категорій громадян в автомобільному транспорті Сокальської міської територіальної громади на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму фінансової підтримки громадської організації Сокальської районної асоціації інвалідів на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму інформаційної обізнаності окремих категорій громадян Сокальської міської територіальної громади на 2021-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму благоустрою в Сокальській міській територіальній громаді на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму охорони навколишнього природного середовища громади Сокальської міської ради на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму розвитку та утримання вулично-дорожньої мережі на території Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму фінансової підтримки та зміцнення матеріально-технічної бази комунальних підприємств в Сокальській міській територіальній громаді на 2024-2025 роки Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму капітального будівництва та реконструкції об'єктів комунальної власності Сокальської міської ради Львівської області на 2022-2025 роки Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму підтримки розвитку пріоритетних видів спорту у Сокальській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки Ковалишин Л.Б.
Про внесення змін у Програму Національно-патріотичного, військово-спортивного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних силах України на 2021-2025 роки Ковалишин Л.Б.
Про затвердження статуту Романівської початкової школи
Сокальської міської ради Львівської області в новій редакції у зв’язку із ліквідацією структурного дошкільного підрозділу
Ковалишин Л.Б.
Про запровадження системи енергетичного менеджменту в бюджетній сфері Сокальської міської  територіальної громади Пасько М.М.
Про розгляд депутатських запитів, заяв, звернень  
Різне  
 
 
 
 
 
 
Міський голова                                                                                   Сергій КАСЯН