ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Миколайчук Любомир Ярославович


Доповідачі:


Миколайчук Любомир Ярославович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

26.06.2024

Проголосовано:

23.07.2024 11:10:44

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    16

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ







СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХLVІІ сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

.07.2024 м. Сокаль №

Про надання дозволу на виготовлення 

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки з подальшою передачею в оренду в с. Ромош, вул. Зелена, буд.1а, поз.1 Червоноградського району Львівської області

 ПРОЕКТ



             Керуючись статтями 12, 79-1, 93, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України "Про оренду землі", Законом України «Про землеустрій», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву Педа В.Б., враховуючи Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, містобудівну документацію, беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва, міська рада, -

В И Р І Ш И Л А :



      1. Дати дозвіл гр. Педа Віктор Богданович на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0800 га для обслуговування нежитлової будівлі, по вул. Зелена, буд.1а, поз.1 в с. Ромош Червоноградського району Львівської області, з подальшою передачею в оренду відповідно до містобудівної документації.

     2. Рекомендувати гр. Педа Віктор Богданович звернутися у ліцензійну організацію за виготовленням даного проекту землеустрою.

     3. Виготовлений та погоджений у встановленому порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду подати на розгляд та затвердження на сесію міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.









 Міський голова                                                                            Сергій КАСЯН