ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Єзерський Мирослав Павлович


Доповідачі:


Єзерський Мирослав Павлович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

26.06.2024

Проголосовано:

23.07.2024 11:24:32

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    16

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ






































СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА


ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 XLVII  сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ


 


 
.2024 м. Сокаль №_____
     
Про виготовлення Проєкту внесення змін до  містобудівної документації «Детальний план  території частини господарського двору (територія колишньої ремонтно-тракторної бригади) в  межах                  с.Савчин по вул.Шептицького»  Червоноградського району  Львівської області    

 















































проєкт           

 

Керуючись ст. 12, ст. 134 Земельного Кодексу України, ст.31, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021р. № 926, враховуючи планувальні рішення Генерального плану с. Савчин, затвердженого рішенням сесії  Савчинської сільської ради від 12.09.2018р. №319,   розглянувши заяву гр. Кундик І.Ф. від 09.05.2024р. (за вх.№ К-803/02-17 від 09.05.2024р.), взявши до уваги протокол депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва,  міська  рада, ─

 

              В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Замовити виготовлення Проєкту внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території частини господарського двору (територія колишньої ремонтно-тракторної бригади) в межах с. Савчин по вул.Шептицького Сокальського району Львівської області».

  2. Фінансування робіт з виготовлення містобудівної документації, планування та забудови окремих земельних ділянок, на яких є намір здійснити будівництво, проводиться за рахунок джерел не заборонених законодавством.

  3. Розроблений та погоджений у встановленому порядку Проєкт внесення змін до містобудівної документації  (детальний план території) з результатами громадського обговорення та рішенням містобудівної ради представити на розгляд та затвердження чергової сесії Сокальської міської ради.

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.


 

 

 

 

Міський голова                                                                       Сергій КАСЯН