ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Касян Сергій Васильович

Доповідачі:

Касян Сергій Васильович


Сидор І.П.

Підготував:

Відділ організаційного забезпечення діяльності ради Сокальської міської ради

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

08.02.2024

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про затвердження порядку денного ХLІ сесії Сокальської міської ради Львівської області VІІІ скликання


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА                                

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХLІ сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
02.2024р. м. Сокаль                 №
 
     
Про затвердження порядку денного
 Х сесії Сокальської міської ради Львівської області VІІІ скликання
   
        
Відповідно до статті 25  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Сокальської міської ради  Львівської області VІІІ скликання,  міська рада,
 
В И Р І Ш И Л А:
       Затвердити для розгляду на ХLІ сесії Сокальської міської ради VIII скликання  такий порядок денний:
Назва рішення Доповідач
Про затвердження порядку денного XLI сесії Сокальської міської ради VIII скликання Касян С.В.
Сидор І.П.
Про звіт Сокальського міського голови про роботу виконавчих органів Сокальської міської  ради за 2023 рік Касян С.В.
 
Про роботу із підготовки та проведення сесій Сокальської міської ради за 2023 рік Сидор І.П.
Про звіт керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Кондратюка В.І.  про роботу за 2023 рік Кондратюк В.І.
Про звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олійника О.Р.  про роботу за 2023 рік Олійник О.Р.
Про звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Огінського В.Б.  про роботу за 2023 рік Огінський В.Б.
Про затвердження  Програми cоціально-економічного та культурного розвитку Сокальської міської територіальної громади на 2024 pік Касян С.В.
Огінський В.Б.
Олійник О.Р.
Про планування діяльності Сокальської міської ради на 2024 рік Сидор І.П.
Про затвердження першого заступника Сокальського міського голови Касян С.В.
Про затвердження звіту про виконання бюджету Сокальської міської територіальної громади за 2023 рік Ковальчук В.В.
Про затвердження Програми сприяння матеріально-технічного забезпечення військових частин Міністерства оборони України та Міністерства внутрішніх справ України на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін до показників бюджету Сокальської  міської
територіальної громади на 2024 рік
Ковальчук В.В.
Про внесення змін у Програму соціального захисту окремих категорій населення Сокальської міської територіальної громади на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму підтримки інформаційно -презентаційних заходів у Сокальській міській територіальній громаді  на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму забезпечення медикаментами та виробами медичного призначення пільгової категорії населення  у Сокальській міській територіальній громаді  на 2022-2025 роки Швед Р.Т.
Про надання дозволу на списання медичного обладнання Швед Р.Т.
Про внесення змін у Програму підтримки розвитку пріоритетних видів спорту у Сокальській міській територіальній громаді  на 2022-2025 роки Ковалишин Л.Б.
Про внесення змін до складу постійних депутатських  комісій Сокальської міської ради Львівської області Касян С.В.
Про обрання голови постійної депутатської комісії з питань  регламенту, депутатської діяльності та етики, законності та правопорядку, захисту прав та свобод громадян, інформаційної політики  Касян С.В.
Про внесення змін в  Положення про місцеву пожежну охорону Сокальської міської ради Дацюк І.М. Береза В.Й.
Про внесення змін в Положення про добровільну пожежну охорону при Сокальській міській раді Дацюк І.М. Береза В.Й.
Про затвердження Положення про відділ фінансування, бухгалтерського обліку та господарського забезпечення Сокальської міської ради Львівської області  Бранкевич І.Є
Про внесення змін в рішення сесії Сокальської міської ради Львівської
області від 03.03.2021р. №111
Єзерський М.П.
Про створення комісії з розгляду та вирішення питань в галузі земельних відносин, містобудування та архітектури Єзерський М.П.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам у власність Миколайчук Л.Я.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки Миколайчук Л.Я.
Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку вартості земельної ділянки, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована по вул. Підкови в м. Сокаль Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624810100:01:004:0695, на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку вартості земельної ділянки, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована по вул. Підкови в м. Сокаль Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624810100:01:004:0697, на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку вартості земельної ділянки, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована по вул. Підкови в м. Сокаль Червоноградського району Львівської області, кадастровий номер 4624810100:01:004:0698, на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (КВЦПЗ 12.04), що розташована у смт. Жвирка, вул. Мазепи, Червоноградського району Львівської області, включення її до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону та продаж права оренди на них на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована у смт. Жвирка, вул. Мазепи, Червоноградського району Львівської області, включення її до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону та продаж права оренди на них на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована у смт. Жвирка, вул. Мазепи, Червоноградського району Львівської області, включення її до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону та продаж права оренди на них на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
Про продаж у власність земельної ділянки гр. Соловій Б.М. Миколайчук Л.Я.
Про поновлення договору оренди землі в с. Перв’ятичі Червоноградського району Львівської області гр. Семенчук А.Р. Миколайчук Л.Я.
Про припинення договору оренди землі б/н від 09 грудня 2008 року та передачу в оренду земельної ділянки гр. Ковальчук З.М. Миколайчук Л.Я.
Про поновлення договору оренди землі на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області ФОП Ковалик П.В. Миколайчук Л.Я.
Про поновлення договору оренди землі фермерському господарству «Хомяк Світлани Миколаївни» Миколайчук Л.Я.
Про припинення договору оренди землі № 198 від 14 грудня 2018 року та передачу в оренду земельної ділянки гр. Паньків Г.В. Миколайчук Л.Я.
Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації (37ділянок) Миколайчук Л.Я.
Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована у с. Угринів, вул. Центральна, Червоноградського району Львівської області, включення її до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства (КВЦПЗ 01.02), що розташована на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області, включення її до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства (КВЦПЗ 01.02), що розташована на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області, включення її до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) Миколайчук Л.Я.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій з подальшою передачею в оренду Миколайчук Л.Я.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (код згідно КВЦПЗ – 13.01) в с. Велике Червоноградського району Львівської області, припинення договору оренди землі з ПрАТ «КИЇВСТАР» та передачі в оренду земельної ділянки ТОВ «ЮТК» Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «ОСЕЛЯ НА ЯВОРНИЦЬКОГО, 10» з подальшою передачею у приватну власність Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення з подальшою передачею в оренду гр. Оверко І.М. Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення з подальшою передачею в оренду гр. Івать В.І. Миколайчук Л.Я.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в с. Зубків по вул. Шевченка, 8а Червоноградського району Львівської області з подальшою передачею в постійне користування Миколайчук Л.Я.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Cокальської територіальної громади Червоноградського району Львівської області та передачу в оренду
ПП «Західний Буг» (КОАТУУ 4624887200)
Миколайчук Л.Я.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Cокальської територіальної громади Червоноградського району Львівської області та передачу в оренду
ПП «Західний Буг» (КОАТУУ 4624887400)
Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу гр. Шмигельський В.І. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок із зміною їх цільового призначення на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок із зміною їх цільового призначення на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки зі зміною їх цільового призначення на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на території Сокальської міської територіальної громади Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул. Б.Хмельницького, 15 в смт. Жвирка Червоноградського району Львівської області Миколайчук Л.Я.
Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення меж території Горохівської міської територіальної громади Луцького району Волинської області Миколайчук Л.Я.
Про внесення змін в рішення ХХХХVсесії VІІ скликання Опільської сільської ради №440 від 12.08.2020 року Миколайчук Л.Я.
Про внесення змін в рішення сесії Сокальської міської ради № 181 від 23.04.2021 р. Миколайчук Л.Я.
Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам Миколайчук Л.Я.
Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам Миколайчук Л.Я.
Про розгляд депутатських запитів, звернень, заяв. Сидор І.П.
Різне  
 
 
 
Міський голова                                                                                                           Сергій КАСЯН