ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Миколайчук Любомир Ярославович

Доповідач:

Миколайчук Любомир Ярославович

Підготував:

Відділ земельних ресурсів та екології

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

09.02.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  

       
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
ПРОЕКТ

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХLI сесія VIІІ скликання
РІШЕННЯ
 
       
        ___.02.2024          м. Сокаль            №_____  
       
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки
 
 
     
 
 
         


















       Керуючись статтями  12, 81, Земельного    кодексу    України, ст.26 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви громадян, взявши до уваги рішення Сокальського районного суду, свідоцтва про право на спадщину, сертифікат на право на земельну частку (пай), враховуючи протокол постійної депутатської комісії з питань  агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва, міська  рада, ─
 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
 
1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості):
 
1.1. Дати дозвіл гр. Прихідна Галина Миколаївна на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у натурі (на місцевості) розміром 2,26 в умовних кадастрових гектарах  (за межами с. Варяж) на території Сокальської міської територіальної громади.
1.2. Дати дозвіл гр. Косів Михайло Михайлович, гр. Косів Богдан Михайлович на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у натурі (на місцевості) розміром 3,39 в умовних кадастрових гектарах  (за межами с. Лешків) на території Сокальської міської територіальної громади.
1.3. Дати дозвіл гр. Антонюк Микола Петрович на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у натурі (на місцевості) розміром 2,3230 в умовних кадастрових гектарах  (за межами с. Перв’ятичі) на території Сокальської міської територіальної громади.
1.4. Дати дозвіл гр. Новосад Богдан Васильович, гр. Конопацька Зіновія Євгенівна на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у натурі (на місцевості) розміром 1,70 в умовних кадастрових гектарах  (за межами с. Горбків) на території Сокальської міської територіальної громади.
 
 
 
2. Громадянам звернутися у ліцензійну організацію за виготовленням даної технічної документації.
3. Виготовлену та погоджену у встановленому порядку технічну документацію із землеустрою встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), подати на розгляд та затвердження на сесію міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.
 
 
 
 
 
 
 
Міський голова                                                                            Сергій КАСЯН