ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Миколайчук Любомир Ярославович

Доповідач:

Миколайчук Любомир Ярославович

Підготував:

Відділ земельних ресурсів та екології

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

09.02.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про припинення договору оренди землі № 198 від 14 грудня 2018 року та передачу в оренду земельної ділянки гр. Паньків Г.В.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XLІ сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
.02.2024 м. Сокаль
     
Про припинення договору оренди землі
№ 198 від 14 грудня 2018 року та передачу в оренду земельної ділянки гр. Паньків Г.В.
 
   
 
      




















ПРОЕКТ
       Керуючись ст. 12, 124, 134 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. Паньків Г.В., Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури архітектури та будівництва, міська рада,-              
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Припинити договір оренди землі № 198 від 14.12.2018 р. укладений між Жвирківською селищною радою, правонаступником якої є Сокальська міська рада, та ПП Паньків Ганна Василівна, земельної ділянки площею 0,3221 га, кадастровий номер 4624855300:10:004:0065, за цільовим призначенням – 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Лесі Українки, 2 в смт. Жвирка Червоноградського району Львівської області.
2. ПП Паньків Ганна Василівна провести державну реєстрацію припинення договору оренди землі, зазначеного у п.1 цього рішення.
3. Передати в оренду гр. Паньків Ганна Василівна земельну ділянку площею 0,3221 га, кадастровий номер 4624855300:10:004:0065, за цільовим призначенням – 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Лесі Українки, 2 в смт. Жвирка Червоноградського району Львівської області строком на 10 років. Встановити розмір орендної плати 6 % від нормативної грошової оцінки землі.
4. Уповноважити міського голову від імені ради укласти договір оренди землі, на земельну ділянку зазначену у п.3 цього рішення.
5. Гр. Паньків Ганна Василівна забезпечити державну реєстрацiю речових прав на земельну ділянку вказану у п. 3 цього рішення.
6. Гр. Паньків Ганна Василівна в п’ятиденний термiн з дня державної реєстрацiї договору оренди подати його копiю до територіального органу Державної податкової служби України.
7. Гр. Паньків Ганна Василівна приступити до використання земельної ділянки після оформлення речового права на нерухоме майно (земельну ділянку).
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.
Міський голова                                                                           Сергій КАСЯН