ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Миколайчук Любомир Ярославович

Доповідач:

Миколайчук Любомир Ярославович

Підготував:

Відділ земельних ресурсів та екології

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

09.02.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону

      ПРОЕКТ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XLI сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
 02.2024 м. Сокаль №_____
     
Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону
 
   
 
 
        





















  Керуючись ст.ст.12, 127, 135-138 Земельного кодексу України та ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення ефективного використання земель, залучення додаткових коштів у місцевий бюджет для реалізації програм соціально-економічного розвитку, беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва,  міська рада, -
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Включити до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на них на  конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) окремими лотами:
1.1. земельну ділянку площею 5,4254 га, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення; цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01), що розташована на території Сокальської міської територіальної громади; кадастровий номер: 4624887400:14:000:0018;
1.2. земельну ділянку площею 9,3412 га, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення; цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01), що розташована на території Сокальської міської територіальної громади; кадастровий номер: 4624886400:04:000:0500.
1.3. земельну ділянку площею 9,5701 га, категорія земель – землі житлової та громадської забудови; цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована на території Сокальської міської територіальної громади; кадастровий номер: 4624885700:10:000:0400.
  1. Продати право оренди земельних ділянок, зазначених в п. 1 даного рішення, на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) окремими лотами.
  2. Затвердити стартовий розмір річної орендної плати за користування земельними ділянками, зазначених в п.1 даного рішення, в розмірі 12% від нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
  3. Встановити термін оренди земельних ділянок, зазначених в п.1 даного рішення, - 25 років.
  4. Встановити умови користування земельними ділянками, зазначених в даному Рішенні: використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та відповідно умов договору оренди землі з дотриманням обмежень, встановлених згідно Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №  1051.
  5. Торги провести в порядку визначеному ст.135-139 Земельного Кодексу України.
  6. Опублікувати в торговій системі через особистий кабінет, створений через оператора електронного майданчика: e-somgiz.com, підключеного до електронної торгової системи, на виконання умов Договору з ПП «Фірма «СОМГІЗ» про організацію та проведення земельних торгів, оголошення про проведення земельних торгів та документи і матеріали на Лоти (документацію), що підтверджують виконання вимог, визначених частиною першою статті 136 ЗКУ. 
  7. Дату проведення земельних торгів у формі електронного аукціону визначити у межах термінів, визначених ч. 6 ст.137 Земельного кодексу України.
  8. Зобов’язати Переможця земельних торгів у формі електронного аукціону:
  • на виконання  ч.24 ст.137 ЗКУ відшкодувати витрати, здійсненні на підготовку Лоту до проведення земельних торгів згідно виставлених рахунків.
  1. Уповноважити міського голову або повноважну особу від імені  Організатора  підписати протоколи  про результати торгів, договори оренди земельних ділянок, право оренди на які виставляється на земельні торги, та інші документи з питань проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
  2. Затвердити проект договору оренди землі на земельні ділянки зазначених в п. 1 даного рішення
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.
 
 
 
 
 
 
           Міський голова                                                                            Сергій КАСЯН