ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Миколайчук Любомир Ярославович

Доповідач:

Миколайчук Любомир Ярославович

Підготував:

Відділ земельних ресурсів та екології

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

09.02.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (код згідно КВЦПЗ – 13.01) в с. Велике Червоноградського району Львівської області, припинення договору оренди землі з ПрАТ «КИЇВСТАР» та передачі в оренду земельної ділянки  ТОВ «ЮТК»

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХLІ сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
.02.2024 м. Сокаль
     
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (код згідно КВЦПЗ – 13.01) в
с. Велике Червоноградського району Львівської області, припинення договору оренди землі з ПрАТ «КИЇВСТАР» та передачі в оренду земельної ділянки
 ТОВ «ЮТК»
 
   


























ПРОЕКТ
      
       Керуючись ст. 12, 122, 124, 134 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву ПрАТ «КИЇВСТАР», технічну документацію із зелеустрою, витяг з Державного земельного кадстру про земельну ділянку, лист ТОВ «ЮТК», беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури архітектури та будівництва, міська рада,-              
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (код згідно КВЦПЗ – 13.01) площею 0,0686 га, кадастровий номер 4624885500:20:02:0005 в с. Велике Червоноградського району Львівської області.
2. Припинити договір оренди землі б/н від 10.05.2007 року укладений між Поторицькою сільською радою, правонаступником якої є Сокальська міська рада, та ПрАТ «КИЇВСТАР», земельної ділянки площею 0,0686 га, кадастровий номер 4624885500:20:002:0005, за цільовим призначенням – 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій в с. Велике Червоноградського району Львівської області.
3. ПрАТ «КИЇВСТАР» провести державну реєстрацію припинення договору оренди землі, зазначеного у п.2 цього рішення.
4. Передати в оренду ТОВ «ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ» земельну ділянку площею 0,0686 га, кадастровий номер 4624885500:20:002:0005, за цільовим призначенням – 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій в с. Велике Червоноградського району Львівської області строком на 49 років. Встановити розмір орендної плати 12 % від нормативної грошової оцінки землі;
5. Уповноважити міського голову від імені ради укласти договір оренди землі, на земельну ділянку зазначені у п.1 цього рішення.
6. ТзОВ «ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ» забезпечити державну реєстрацiю речових прав на нерухоме майно – договору оренди землі.
7. ТзОВ «ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ» в п’ятиденний термiн з дня державної реєстрацiї договорів оренди подати їх копiю до територіального органу Державної податкової служби України.
8. ТзОВ «ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ» приступити до використання земельних ділянок після оформлення речового права на нерухоме майно (земельну ділянку).
9.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.
 
 
 
 
Міський голова                                                                           Сергій КАСЯН