ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Миколайчук Любомир Ярославович

Доповідач:

Миколайчук Любомир Ярославович

Підготував:

Відділ земельних ресурсів та екології

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

09.02.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення з подальшою передачею в оренду гр. Оверко І.М.

      


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XLІ сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
.02.2024 м. Сокаль
     
Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення з подальшою передачею в оренду гр. Оверко І.М.
 
   
























ПРОЕКТ
 
                  Керуючись статтями 12, 93, 122, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України "Про оренду землі", статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. Оверко І.М., Детальний план території господарського двору по вул. Л. Українки в с. Забужжя Опільської сільської ради (І-а черга) затверджений рішенням № 274 від 18.06.2021 року, проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки, Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва, міська рада, -
              
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення (код згідно КВЦПЗ – 01.13) площею 0,1583 га, кадастровий номер земельної ділянки 4624884600:09:002:0067 в с. Забужжя, вул. Лесі Українки, 1о Червоноградського району Львівської області.
2. Передати в оренду гр. Оверко Ігор Михайлович земельну ділянку площею 0,1583 га, кадастровий номер земельної ділянки 4624884600:09:002:0067 в с. Забужжя, вул. Лесі Українки, 1о Червоноградського району Львівської області строком на 49 років. Встановити розмір орендної плати 12 % від нормативної грошової оцінки землі.
3. Уповноважити міського голову від імені ради укласти договір оренди землі на вищевказану земельну ділянку.
4. Гр. Оверко Ігор Михайлович забезпечити державну реєстрацiю речових прав на нерухоме майно на вищевказану земельну ділянку.
5. Гр. Оверко Ігор Михайлович в п’ятиденний термiн з дня державної реєстрацiї договору оренди подати його копiю до територіального органу Державної податкової служби України.
6. Гр. Оверко Ігор Михайлович приступити до використання земельної ділянки після оформлення речового права на нерухоме майно (земельну ділянку).
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.
 
Міський голова                                                                     Сергій КАСЯН