ПРОЄКТ РІШЕННЯ №


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 XLIV сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 
 

   
05.2024 м. Сокаль №_____  
       
Про виготовлення  Проєкту внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території по вул.Яворницького в м.Сокалі Червоноградського   району  Львівської   області (ІІ-а черга)»
 
   
 


























проєкт                                                                                     
Керуючись ст.12, ст.20 Земельного Кодексу України, ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженим постановою Кабінету  Міністрів України від 01.09.2021р. №926, враховуючи планувальні рішення Генерального плану розвитку м. Сокаль Львівської області, затвердженого рішенням Сокальської міської ради від 12.03.2008 р. №4, розглянувши заяву ТОВ «Науково-виробниче підприємство «УКРОРГСИНТЕЗ» в особі директора Довгополий С. від 17.04.2024р. за вх.№1834/02-35, взявши до уваги протокол депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території, інфраструктури, архітектури та будівництва, міська рада, -
 
            В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Замовити виготовлення Проєкту внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території по вул.Яворницького в м.Сокалі Червоноградського   району  Львівської   області (ІІ-а черга)», орієнтовною площею 22,5 га.
  2. Фінансування робіт з розроблення  містобудівної документації, планування та забудови окремих земельних ділянок, на яких є намір здійснити будівництво, проводиться за рахунок джерел не заборонених законодавством.
  3. Розроблену та погоджену у встановленому порядку містобудівну документацію  (детальний план території) з результатами протоколів громадського обговорення та містобудівної ради представити на розгляд та затвердження чергової сесії Сокальської міської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олійника О.Р.
 
 
 
        Міський голова                                                                              Сергій КАСЯН