ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Миколайчук Любомир Ярославович

Доповідач:

Миколайчук Любомир Ярославович

Підготував:

Відділ земельних ресурсів та екології

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

06.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про надання дозволу на виготовлення звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Лесі Українки, 7 в  с. Забужжя Червоноградського району Львівської області, гр. Мельничук В.В.


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХLIV сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
.05.2024 м. Сокаль
     
Про надання дозволу на виготовлення звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Лесі Українки, 7 в
 с. Забужжя Червоноградського району Львівської області, гр. Мельничук В.В.
 
   
 






















ПРОЕКТ

 
 
         Керуючись статтями 12 , 128 Земельного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» , Законом України "Про оцінку земель", розглянувши заяву гр. Мельничук В.В., витяг з Державного реєстру речових прав, беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань  агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва, міська рада, -
 
В И Р І Ш И Л А :
 
      1. Провести  експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,1238 га за кадастровим номером 4624884600:09:001:0052, цільове призначення – 06.03 для інших оздоровчих цілей по вул. Лесі Українки, 7 в с. Забужжя Червоноградського району Львівської області.
      2. Встановити розмір авансового внеску у розмірі 10 % від нормативної грошової оцінки землі в сумі 16 182,24 грн. (шістнадцять тисяч сто вісімдесят дві гривні двадцять чотири копійки).
       3. Уповноважити Сокальського міського голову укласти з гр. Мельничук Володимир Васильович договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки, згідно цього рішення.
       4. Виготовлений звіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки за кадастровим номером 4624884600:09:001:0052 подати на розгляд та затвердження сесії Сокальської міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.
 
 
 
 
 
 Міський голова                                                                            Сергій КАСЯН