ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Миколайчук Любомир Ярославович

Доповідач:

Миколайчук Любомир Ярославович

Підготував:

Відділ земельних ресурсів та екології

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

06.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про продаж у власність земельної ділянки ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «СЕМЕНЧУКА ВОЛОДИМИРА РОМАНОВИЧА»

      ПРОЕКТ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХLІV сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ

 

 
.05.2024 м. Сокаль №_____
     
Про продаж у власність земельної ділянки ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «СЕМЕНЧУКА ВОЛОДИМИРА РОМАНОВИЧА»
 
   
 
 
        



















 Керуючись пунктами 61, 24 Розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України, Законом України від 19.10.2022 року № 2698-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву голови ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «СЕМЕНЧУКА ВОЛОДИМИРА РОМАНОВИЧА» від 11.04.2024 року, Витяг № НВ-9934194372024 із технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок від 21.03.2024 року, Витяг з Державного реєстру речових прав, беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури архітектури та будівництва, міська рада, -
 
В И Р І Ш И Л А :
1. Продати ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «СЕМЕНЧУКА ВОЛОДИМИРА РОМАНОВИЧА» земельну ділянку сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства (код КВЦПЗ – 01.02 – для ведення фермерського господарства) площею 7,115 га, кадастровий номер 4624884400:02:000:0854, що розташована на території Сокальської міської територіальної громади, за ціною, яка дорівнює нормативній грошовій оцінці земельної ділянки 148241,18 грн. (сто сорок вісім тисяч двісті сорок одна гривня вісімнадцять копійок), відповідно витягу із технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
2. Припинити право постійного користування на земельну ділянку для ведення фермерського господарства (код КВЦПЗ – 01.02 – для ведення фермерського господарства), площею 7,115 га, кадастровий номер 4624884400:02:000:0854 за ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ «СЕМЕНЧУКА ВОЛОДИМИРА РОМАНОВИЧА».
3. Уповноважити Сокальського міського голову на підписання договору купівлі-продажу земельної ділянки з покупцем, згідно даного рішення.
4. Договір купівлі-продажу земельної ділянки здійснити протягом 2024 року, витрати на укладення та нотаріальне посвідчення договору купівлі-продажу земельної ділянки віднести за рахунок покупця земельної ділянки.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.
 
Міський голова                                                                           Сергій КАСЯН