ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Сидор Ігор Петрович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.05.2024

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про затвердження порядку денного позачергової XLVІ  сесії Сокальської міської ради Львівської області VІІІ скликання

     
 

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XLVІ  сесія VIІІ скликання
РІШЕННЯ
     
.2024р. м. Сокаль              №
 
     
Про затвердження порядку денного
позачергової XLVІ  сесії Сокальської       міської ради Львівської області
VІІІ скликання
 
   
Відповідно до статті 25  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Сокальської міської ради  Львівської області VІІІ скликання,  міська рада,
 
В И Р І Ш И Л А:
       Затвердити для розгляду на позачерговій XLVІ сесії Сокальської міської ради VIII скликання такий порядок денний:
 
Назва рішення Доповідач
Про затвердження порядку денного XLVІ сесії Сокальської міської ради VIII скликання Сидор І.П.
Про затвердження Програми підтримки волонтерської діяльності Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Пасько М.М.
Про внесення змін до показників бюджету Сокальської міської територіальної громади на 2024 рік Ковальчук В.В.
Про внесення змін у Програму сприяння матеріально-технічного забезпечення військових частин Міністерства оборони України та Міністерства внутрішніх справ України на 2024 рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму забезпечення медикаментами та виробами медичного призначення пільгової категорії населення  у Сокальській міській територіальній громаді  на 2022-2025 роки Швед Р.Т.
Про внесення змін у Програму компенсації проїзду окремих категорій громадян в автомобільному транспорті Сокальської міської територіальної громади на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму соціального захисту окремих категорій населення Сокальської міської територіальної громади на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму підтримки інформаційно -презентаційних заходів у Сокальській міській територіальній громаді  на 2022-2025 роки Огінський В.Б.
Про внесення змін у Програму благоустрою  Сокальської міської територіальної громади на 2024рік Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму фінансової підтримки та зміцнення матеріально-технічної бази комунальних підприємств в Сокальській міській територіальній громаді на 2024-2025 роки Олійник О.Р.
Про внесення змін у Програму розроблення  та  внесення   змін до  містобудівної  документації  населених пунктів  на  території  Сокальської міської територіальної громади  на 2023-2025 роки Єзерський М.П.
Про внесення змін у Програму Національно-патріотичного, військово-спортивного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних силах України на 2021-2025 роки Ковалишин Л.Б.
Про внесення змін у Програму пропагування Сокальського краю на території України та за кордоном: культурний розвиток Сокальського краю у 2022-2025 роках Кіселик Н.В.
Про розгляд депутатських заяв, запитів, звернень.  
Різне