ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Миколайчук Любомир Ярославович


Доповідачі:


Миколайчук Любомир Ярославович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

13.12.2023

Проголосовано:

21.12.2023 14:39:15

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ




































СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА


ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІХ сесія VIІІ скликання

РІШЕННЯ


 


 
.12.2023 м. Сокаль
     
Про надання дозволу на виготовлення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки з подальшою передачею в оренду в с. Бояничі, вул. Франка І., 1г Червоноградського району Львівської області
   

 

ПРОЕКТ

 

         











































    Керуючись статтями 12, 79-1, 93, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України "Про оренду землі", Законом України «Про землеустрій», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. Бойко Д.В., враховуючи Витяг з Державного реєстру речових прав, детальний план території земельної ділянки господарського двору в межах с. Бояничі по вул. І. Франка Сокальського району Львівської області, затверджений рішенням Сокальської міської ради від 31.05.2022 року №787, взявши до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва, міська рада, -

 

В И Р І Ш И Л А :

 

      1. Дати дозвіл гр. Бойко Дарина Василівна на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,0456 га для обслуговування нежитлової будівлі в      с. Бояничі, вул. Франка І., 1г Червоноградського району Львівської області, з подальшою передачею в оренду відповідно до детального плану території.

      2. Рекомендувати гр. Бойко Дарина Василівна звернутися у ліцензійну організацію за виготовленням даного проекту землеустрою.

      3. Виготовлений та погоджений у встановленому порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду подати на розгляд та затвердження на сесію міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.

 

 

 

 

 Міський голова                                                                            Сергій КАСЯН