ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VIII

Тип:

За поправку

Номер:

1

Проголосовано:

11.01.2024 11:41:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ДРУК ПОПРАВКИ

Голосування за поправку до проєкту рішення: № від

Звернення

Депутатів Сокальської міської ради

до Міністерства оборони України, Головнокомандувача Збройних Сил України

щодо нагородження Сьотки Олександра Михайловича (посмертно)

 

     У зв’язку з численними зверненнями мешканців громади, просимо  пришвидшити нагородження солдата військової частини А2120 (навідника СПГ 81 бригади, 2 батальйон, 6 рота) Олександра Михайловича Сьотки.

Військова частина подала Олександра Сьотку  до державної нагороди Орден за мужність 3 ступеня, номер подання 692/8645 від 17.08.2023 року.

   Олександр ріс сиротою, був патріотом України та рідної мови, брав активну  участь в  Революції Гідності. З початком повномасштабного вторгнення добровільно вступив до лав Збройних Сил України, пройшов підготовку  в  Великій Британії. Олександр Сьотка гордився тим, що служить в десантно-штурмових військах. Побратими вважали його безстрашним воїном, він йшов у бій першим. Олександр мріяв про життя в мирній Україні, але казав що готовий віддати життя за неї.

   Солдат Сьотка Олександр Михайлович до кінця був вірний Присязі,  героїчно загинув в бою в районі с.Діброва Луганської області при штурмі позицій ворога, виконуючи наказ. Наказ командування було виконано, позиції ворога  захоплено, в ході бою взято в полон вісім ворогів.

   Ми, депутатський корпус Сокальської міської ради, просимо розглянути наше звернення та допомогти у його вирішенні.