ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
 

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХXXIХ сесія VIІІ скликання
РІШЕННЯ
     
        ___.12.2023          м. Сокаль            №
     
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
 
 
   

ПРОЕКТ

 
 
            














    Керуючись статтями  12, 116, Земельного    кодексу    України, ст.26 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву громадянки Слюсар Ольги Ярославівни, Державний акт на право постійного користування землею І-ЛВ № 011426 від 27 січня 1998 року, беручи до уваги протокол постійної депутатської комісії з питань  агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва, міська  рада, ─
 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
 
1 Дати дозвіл гр. Слюсар Ольга Ярославівна на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок площею у натурі (на місцевості)  для ведення фермерського господарства на території Сокальської міської територіальної громади, відповідно до Державного акту на право постійного користування землею І-ЛВ № 011426 від 27 січня 1998 року.
2. Громадянці Слюсар Ольга Ярославівна звернутися у ліцензійну організацію за виготовленням даної технічної документації.
3. Виготовлену та погоджену у встановленому порядку технічну документацію із землеустрою встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), подати на розгляд та затвердження на сесію міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олійника О.Р.
 
 
 
 
 
Міський голова                                                                            Сергій КАСЯН